HTML

2010.02.21. 01:32 Morbella

3 kívánságos...

"Gömbölyű haltartót sose vegyünk, inkább négyszögletűt. Ha valaki tehetős és áldozhat rá, úgy szép kis akvárium felállítása ajánlatos."

Mint láthatjuk, már lassan száz éve is megpróbálták lebeszélni az embereket az aranyhalas üveggömb használatától. Éppen ezért számomra teljesen érthetetlen, hogy manapság hogyan ajánlhatnak, használhatnak ilyen kínzókamrákat.

Na most erre mit mondjak. Hát persze, hogy elképzeltem egy gömb akváriumot, ahogy kis sziklán, kis kastély meg nöcénykék, meg persze eg aranyhal. Naná hogy gömb. Naná h bebizonyítják h nem is 3 mp-s a memójuk, hanem 3 hónapos, és tudják mikor van kajaidő. Pukkadjanak meg. Így jár az ember, ha utána olvas. De én meg simát nem akarok. Ez lett volna benne az extra. De így meg nincs hozzá szívem. De tényleg, az milyen piszok dolog már..:( Pedig találtam egész jó áron. ááá mindegy. Azért lehet, h még lesz belőle halazás. Csak ki kell hisztiznem magam emiatt. Na majd holnap.

Szólj hozzá!

Címkék: hiszti aranyhal gömbakvárium


A bejegyzés trackback címe:

https://morbella.blog.hu/api/trackback/id/tr101777253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása